• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 12. november 2019, Kl. 13:00 til kl. 14:30

Kære elev i 3. klasse på Gram Skole - og jeres voksne

Når man går i 3. klasse kan man blive MINI-KONFIRMAND

Vi skal på opdagelse i den ældste bygning i byen. Vi skal gå på hemmelige trapper, vi skal op i kirketårnet. Vi skal ud og køre traktor, op på gravhøje – se kapellet. Og så skal vi lære at spille på det allerstørste instrument, som i gamle dage kun ville sige noget, hvis der var børn, der trampede i pedalerne. Kan du regne ud, hvad det er for et instrument?

Det bliver super sjovt og alle tiders. Og så er der for øvrigt også saftevand og chokolademadder, så vi har energi nok.

Til de voksne: Mini-konfirmand er et frivilligt tilbud for alle børn. Det er intet krav, at man er døbt eller medlem af Folkekirken eller sidenhen skal konfirmeres.

Vi mødes tirsdage kl. 13.05:

Vi afslutter med et brag af en gudstjeneste:

SØNDAG D: 8. DECEMBER KL. 10.30

Undervisningen bliver gennemført i samarbejde kirkesanger Elise, organist Lasse og sognepræsterne Annesofie og Johannes.

Vi henter børnene ved skolens flagstang efter sidste time kl. 13. Vi er færdige igen kl. 14.30 ved kirken. De børn, der skal følges tilbage til SFO, følger vi tilbage til SFO.

Tilmelding til Johannes SMS/ring: 29 80 78 38 / jgj@km.dk

Alternativt kan børnene bare møde op første gang.

Lasse, Elise, Annesofie og Johannes