GRAM KIRKE: JuleKoncert v. Martin Schack Kvartet (billetreservering påkrævet)

GRAM KIRKE: JuleKoncert v. Martin Schack Kvartet (billetreservering påkrævet)

Torsdag d. 3. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Kirkeallé 26, 6510 Gram
GRAM KIRKE: JuleKoncert v. Martin Schack Kvartet  (billetreservering påkrævet)

Årets julekoncert med JuleKoncert v. Martin Schack Kvartet

Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet “Jazz på Dansk I”, der med afsæt i- og inspiration fra især legenden Finn Zieglers approach til de danske melodier, blev en stor både kommerciel- og live succes. Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er idag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen.

Gruppen består foruden kapelmester & arrangør Martin Schack, af tenorsaxofonist Michael Olsen, kendt fra Aarhus Jazz Orchestra, og en af Europas bedst sammenspillede rytmegrupper, bassisten Morten Ramsbøl og trommeslager Morten Lund.

Koncerten tager udgangspunkt i deres CD Jazz på Dansk 3 med fortolkninger af kendte jule og vintersange. Vi jazzer julen ind

Der er 100 billetter alt i alt

BESTIL BILLET - TRYK PÅ LINKET HERUNDER