FOLE KIRKE: Adventskoncert v. Lasse Sørensen trio - PLADSBESTILLING NØDVENDIG. Tryk på linket

29

Søndag d. 29. november 2020, kl. 19:00
Lasse Sørensen Trio
GRATIS
FOLE KIRKE: Adventskoncert  v. Lasse Sørensen trio - PLADSBESTILLING NØDVENDIG. Tryk på linket

Traditionen tro er der koncert i Fole Kirke 1.Søndag i advent - I år kan vi dog ikke holde koncert med vores kor, som vi plejer - på grund af afstandskrav, men kirkens organist, Lasse - har samlet et par musikalske venner fra Aarhus, som vil hjælpe med at skubbe gang i julestemningen, samtidig med at koncerten også vil bestå af en række sange, der hylder den dansksprogede musik - som erstatning for den SpilDansk koncert, der skulle have været afholdt i September måned.

På grund af Coronasituationen, vil der være begrænsede pladser - og pladsreservation er nødvendig.

Reserver plads på: https://forms.churchdesk.com/f... eller ring/sms til Lasse på tlf.: 28 40 68 48

Lasse Sørensen Trio består, foruden kapelmester og pianist Lasse af Steffen Tinnesen på Guitar/Synth og Nicolai Larsen på trommer.